Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مرد اهل شهر ناشوا در آمریکا ادعا می‌کند که ویژگی ثبت نوار قلب اپل واچ سری ۴ توانسته جان وی را که به بیماری فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا بوده، نجات دهد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، اپل واچ سری ۴ جدیدترین ساعت هوشمند اپل است که چند ماه پیش در جریان برگزاری رویدادی اختصاصی معرفی شد. این ساعت هوشمند ضمن بهره‌مندی از چندین قابلیت کاربردی نظیر پایش فعالیت‌های ورزشی، توانایی تشخیص سقوط از ارتفاع و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به یک قابلیت ویژه یعنی توانایی ثبت ECG (یا همان نوار قلب) مجهز شده است. 

توانایی Apple Watch Series ۴ در ثبت نوار قلب، در نوع خود بسیار درخورتوجه است و ما درزومیت پیشتر در قالب مقاله‌ای، آن را از دید پزشکی مورد بررسی قرار دادیم. ظاهرا این ویژگی ساعت هوشمند اپل، توانسته جان یک بیمار مبتلا به بیماری فیبریلاسیون دهلیزی را نجات دهد.

همسر بَری مَدِن که یکی از شهروندان شهر ناشوا در کشور ایالات متحده‌ی آمریکا است، می‌گوید که شوهرش به‌دلیل توانایی جالب اپل واچ سری ۴ در تشخیص سقوط از ارتفاع، نسبت به تهیه‌ی اینساعت هوشمند اقدام کرده است.

مدن پیشتر در حادثه‌ای دچار آسیب مغزی شده بود و به‌ این دلیل اپل واچ را تهیه کرده بود که اگر تنها به‌ جایی برود و تعادلش را از دست دهد و زمین بخورد، اپل واچ با بیمارستان تماس بگیرد.

با این‌حال ساعت اپل واچ سری ۴ برخلاف آنچه بری مدن انتظارش را داشت، به‌شکل دیگری کمک‌حالش شد. وی مدتی پیش، روی نمایشگر ساعتش یک اعلانیه را در مورد مشکل احتمالی قلبش مشاهده کرد. این اعلانیه به وی اعلام کرده بود که بهتر است به دکتر متخصص مراجعه کند. به‌همین دلیل مدن به بیمارستان مراجعه کرد و در آنجا از وی نوار قلب گرفتند و متوجه شدند که به بیماری فیبریلاسیون دهلیزی یا همان ای‌فیب (AFib) مبتلا است. 

مدن می‌گوید که در ابتدا فکر می‌کرده که ضربان نامنظم قلبش ممکن است از اضطراب ناشی از سفر در تعطیلات کریسمس نشات گرفته باشد، اما نهایتا به‌لطف ساعت هوشمند اپل توانسته بیماری خودش را تشخیص دهد.

«سری ۴» در واقع نخستین ساعت هوشمند اپل است که به توانایی ثبت نوار قلب مجهز می‌شود. این ساعت به‌منظور ثبت نوار قلب، از یک اپلیکیشن ویژه بهره می‌گیرد و کاربر باید انگشت خود را روی دیجیتال کرون قرار دهد. درست است که یک ساعت هوشمند با دارا بودن تنها یک لید نمی‌تواند عملکردی در حد و اندازه‌ی دستگاه‌های پزشکی مجهز به چندین لید داشته باشد، اما همین‌که توانایی تشخیص ای‌فیب را دارد، نکته‌ی مثبتی برایش به‌شمار می‌آید. فراموش نکنید که ای‌فیب یکی از رایج‌ترین شکل‌های آریتمی قلبی به‌شمار می‌آید و هرکسی ممکن است به آن دچار باشد. با همه‌ی این‌ها، متأسفانه این ویژگی تنها مختص به آمریکا است و ما در بررسی عمیق‌مان از ساعت جدید اپل، نتوانستیم توانایی ثبت نوار قلب آن را مورد سنجش قرار دهیم.

منبع: زومیت

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیفون اپل واچ سری ۴ بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مسول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شد.

مسول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه