Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@06:27:32 GMT

تشخیص سکته قلبی با اپل واچ ممکن است

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۲۰۱۷

تشخیص سکته قلبی با اپل واچ ممکن است

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از دیلی‌میل، پژوهشگران بیمارستانی در مادرید مدعی هستند که اپل واچ می‌تواند بدون تشخیص دهد که آیا کاربر حمله قلبی داشته است که خود متوجه آن نشده باشد.

پژوهشگران بیمارستان "کلینیکو سان کارلوس"(Clinico San Carlos) در مادرید اخیرا گفته‌اند پس از اینکه کاربران ساعت اپل را بر روی قفسه سینه یا مچ پای خود قرار دهند این ساعت می‌تواند علامت مسدود شدن رگ‌های خونی را تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا پژوهشگران اعلام کرده‌اند این ساعت ۳۵۰ پوندی اپل با تشخیص امواج الکتریکی اندام بدن، ضربان نامنظم قلب کاربر را تشخیص می‌دهد. بنابر گزارش‌ها کاربرانی که دارای اپل واچ سری ۵ یا سری ۴ هستند قادر به انجام این کار هستند.

این ساعت مانند دستگاه الکتروکاردیوگرام (ECG) که چندین دهه است که در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، عمل می‌کند. هر بار که قلب شما می‌زند، پالس‌های الکتریکی ریز و درشتی به دور بدن شما ارسال می‌کند. اپل واچ بر روی این سیگنال‌ها نظارت و آنها را ثبت می‌کند و داده‌ها را برای پزشک کاربران ارسال می‌کند و اجازه می‌دهد تا آنها ببیند که قلب کاربران در چه وضعیتی است.

آزمایش الکتروکاردیوگرام شامل اتصال تعدادی حسگر چسبناک و کوچک به نام الکترود به بازوها، پاها و قفسه سینه است تا پزشکان دریابند چقدر خون در بدن پمپاژ می‌شود. اپل واچ جریان‌های الکتریکی را با استفاده از برنامه الکتروکاردیوگرام شناسایی می‌کند و ضربان قلب نامنظم را تشخیص می دهد. اما از آنجا که چندین الکترود برای چسبیدن به بخش‌های مختلف بدن به طور همزمان وجود ندارد، هنوز مشخص نیست که آیا اپل واچ می‌تواند به طور دقیق حمله قلبی را تشخیص دهد یا خیر. محققان بیمارستان "کلینیکو سان کارلوس"(Clinico San Carlos) در مادرید ادعا می‌کنند که اپل واچ قادر به تشخیص دقیق حمله قلبی است.

اپل واچ سری ۵

اپل ماه سپتامبر طی مراسمی علاوه بر رونمایی از سری جدید گوشی‌های آیفون از سری جدید اپل واچ‌های خود نیز رونمایی کرد. قیمت اپل واچ سری ۵ نسخه جی.پی.اس ۳۹۹ دلار و نسخه شبکه سلولی(Cellular) آن ۴۹۹ دلار است.

قابلیت‌های اپل واچ سری ۵ از دیگر سری‌های آن بیشتر است و بیشتر به سلامت کاربران توجه کرده است و علاوه بر این موضوع ویژگی‌هایی برای ناوبری از جمله قطب نما داخلی نیز در آن تعبیه شده است.یکی از نکاتی که این ساعت را متمایز می‌سازد این است که نمایشگر این ساعت همیشه روشن است و این موضوع کاربران را قادر می‌سازد که بتوانند همیشه و در هر زمانی از آن استفاده کنند.

در سری ۵ اپل واچ از نمایشگر پلی سیلیکون و اکسید با درجه حرارت پایین(LTPO)، درایور صفحه نمایش فوق‌العاده کم قدرت، مدار یکپارچه مدیریت انرژی و حسگر جدید نور محیط برای افزایش عمر باتری آن استفاده شده است. به گفته کمپانی اپل با هر بار شارژ می‌توان تا ۱۸ ساعت از این ساعت استفاده نمود. از ویژگی‌های نسل جدید اپل‌واچ می‌توان به قطب‌نمای داخلی و اپلیکیشن نقشه‌ی به‌روزشده و قابلیت‌های نظارتی بر سلامت و ایمنی بدن اشاره کرد. قابلیت تماس بین‌المللی با سرویس اورژانس نیز در این ساعت هوشمند برای کاربران فراهم شده است.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Annals of Medicine" منتشر شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اپل واچ سکته قلبی ساعت هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۲۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901445

دیگر خبرها

  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود