Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا پژوهشگران اظهار کرده‌اند ساعت هوشمند اپل علاوه بر قابلیت‌های فراوان یک قابلیت منحصر به فرد دارد و آن این است که قادر به تشخیص سکته قلبی در کاربران است.

پژوهشگران بیمارستانی در مادرید مدعی هستند که اپل واچ می‌تواند بدون تشخیص دهد که آیا کاربر حمله قلبی داشته است که خود متوجه آن نشده باشد. 

پژوهشگران بیمارستان "کلینیکو سان کارلوس"(Clinico San Carlos) در مادرید اخیرا گفته‌اند پس از اینکه کاربران ساعت اپل را بر روی قفسه سینه یا  مچ پای خود قرار دهند این ساعت می‌تواند علامت مسدود شدن رگ‌های خونی را تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا پژوهشگران اعلام کرده‌اند این ساعت ۳۵۰ پوندی اپل با تشخیص امواج الکتریکی اندام بدن، ضربان نامنظم قلب کاربر را تشخیص می‌دهد. بنابر گزارش‌ها کاربرانی که دارای اپل واچ سری ۵ یا سری ۴ هستند قادر به انجام این کار هستند.

این ساعت مانند دستگاه الکتروکاردیوگرام (ECG) که چندین دهه است که در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، عمل می‌کند. هر بار که قلب شما می‌زند، پالس‌های الکتریکی ریز و درشتی به دور بدن شما ارسال می‌کند. اپل واچ بر روی این سیگنال‌ها نظارت و آنها را ثبت می‌کند و داده‌ها را برای پزشک کاربران ارسال می‌کند و اجازه می‌دهد تا آنها ببیند که قلب کاربران در چه وضعیتی است.

آزمایش الکتروکاردیوگرام شامل اتصال تعدادی حسگر چسبناک و کوچک به نام الکترود به بازوها، پاها و قفسه سینه است تا پزشکان دریابند چقدر خون در بدن پمپاژ می‌شود. اپل واچ جریان‌های الکتریکی را با استفاده از برنامه الکتروکاردیوگرام شناسایی می‌کند و ضربان قلب نامنظم را تشخیص می دهد. اما از آنجا که چندین الکترود برای چسبیدن به بخش‌های مختلف بدن به طور همزمان وجود ندارد، هنوز مشخص نیست که آیا اپل واچ می‌تواند به طور دقیق حمله قلبی را تشخیص دهد یا خیر. محققان بیمارستان "کلینیکو سان کارلوس"(Clinico San Carlos) در مادرید ادعا می‌کنند که اپل واچ قادر به تشخیص دقیق حمله قلبی است.

اپل واچ سری ۵

اپل ماه سپتامبر طی مراسمی علاوه بر رونمایی از سری جدید گوشی‌های آیفون از سری جدید اپل واچ‌های خود نیز رونمایی کرد. قیمت اپل واچ سری ۵ نسخه جی.پی.اس ۳۹۹ دلار و نسخه شبکه سلولی(Cellular) آن ۴۹۹ دلار است.

قابلیت‌های اپل واچ سری ۵ از دیگر سری‌های آن بیشتر است و بیشتر به سلامت کاربران توجه کرده است و علاوه بر این موضوع ویژگی‌هایی برای ناوبری از جمله قطب نما داخلی نیز در آن تعبیه شده است.یکی از نکاتی که این ساعت را متمایز می‌سازد این است که نمایشگر این ساعت همیشه روشن است و این موضوع کاربران را قادر می‌سازد که بتوانند همیشه و در هر زمانی از آن استفاده کنند.

در سری ۵ اپل واچ از نمایشگر پلی سیلیکون و اکسید با درجه حرارت پایین(LTPO)، درایور صفحه نمایش فوق‌العاده کم قدرت، مدار یکپارچه مدیریت انرژی و حسگر جدید نور محیط برای افزایش عمر باتری آن استفاده شده است. به گفته کمپانی اپل با هر بار شارژ می‌توان تا ۱۸ ساعت از این ساعت استفاده نمود. از ویژگی‌های نسل جدید اپل‌واچ می‌توان به قطب‌نمای داخلی و اپلیکیشن نقشه‌ی به‌روزشده و قابلیت‌های نظارتی بر سلامت و ایمنی بدن اشاره کرد. قابلیت تماس بین‌المللی با سرویس اورژانس نیز در این ساعت هوشمند برای کاربران فراهم شده است.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Annals of Medicine" منتشر شد./ایسنا

بیشتر بخوانیم: با اپل واچ ضربان قلب خود را ردیابی کنید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۲۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مو روی لاله گوش نشانه چیست؟

حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

به گزارش نمناک، در سال 1973 دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال 1984، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی 43 مرد و 20 زن صورت گرفته بود، 90 درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال 1991، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می کرد در بین 602 بیمار مرد مبتلا به سی ای دی و 300 مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه ی گوش با افزایش ریسک بروز سی ای دی مرتبط است.

همچنین در سال 1992، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش ها به معنای قطعی وجود رابطه ی میان چین نرمه ی گوش و موی گوش با بروز سی ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه ی گوش و موی گوش با بیماری سی ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، 520 کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه ی ماه ژوئن 2006 ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر:هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می شود. با این حال، هیچ کس نمی تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله ی قلبی معرفی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • واکنش کاربران به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟