Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از پرس اسوسیشن، شب گذشته اپل در مراسمی آنلاین از محصولات جدید خود رونمایی کرد. هرچند سری آیفون ۱۲ میان محصولات معرفی شده، نبود، اما نسخه جدید آی پد، ساعت های هوشمند و سرویس های نوینی در این مراسم ارائه شدند که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

اپل واچ سری ۶

جدیدترین ساعت هوشمند پرچمدار اپل تغییرات زیادی نسبت به نسخه سال گذشته نداشته اما شامل حسگر جدیدی برای رصد نشانگرهای سلامتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حسگر با استفاده از نور  قرمز و مادون قرمز سطح اکسیژن خون کاربر را اندازه گیری می کند. همچنین چند نسخه از بند ساعت  وقاب نیز رونمایی شدند. اپل واچ سری ۶ با قیمت ۳۷۹ پوند از ۱۸ سپتامبر(۲۸ شهریور) عرضه می شود.

اپل واچ SE

این نسخه جدید و ارزان از ساعت هوشمند اپل تقریبا همان ویژگی های اپل واچ سری ۶ را دارد اما با قیمت پایه  ۲۶۹ پوند عرضه می شود.  اپل این دستگاه را یک گجت پوشیدنی معرفی کرد که قابلیت های اپل واچ را در اختیار همه افراد قرار می دهد.

نسل هشتم آی پد

عملکرد هشتمین سری از  آی پد به شدت ارتقا یافته است. این دستگاه دارای تراشه A12 Bionic است. اپل ادعا می کند سرعت آی پد جدید سه بار بیشتر از  تبلت های پرفروش اندروید و ۶ بار سریع تر از لپ تاپ پرفروش کروم بوک(متعلق به گوگل) است. قیمت پایه این دستگاه ۳۲۹ پوند اعلام شده که از ۲۸ شهریور به بازار عرضه می شود.

 آی پد ایر

طراحی این دستگاه اپل نیز تغییراتی اساسی یافته و اکنون شامل پنل نمایشگری تمام صفحه شده است. دکمه خانه در آی پد ایر جدید حذف شده و نمایشگر ۱۰۹ اینچی دستگاه تا لبه دستگاه امتداد یافته است.

دوربین های این دستگاه نیز ارتقا یافته اند و در آن از تراشه A14 Bionic استفاده شده، بنابراین عملکرد آن نیز نسبت به نسخه های قبلی ارتقا یافته است. البته آی پد ایر از ماه آینده و با قیمت پایه ۵۷۹ پوند به بازار عرضه می شود.

سرویس فیتنس پلاس

این سرویس اپل مجموعه ای از روتین ها و کلاس های ورزشی را با کمک مربیان حرفه ای ارائه می کند. کاربران آیفون، آی پد یا اپل تی وی می توانند از این سرویس استفاده کنند. علاوه بر آن سرویس فیتنس پلاس به اپل واچ و اپلیکیشن تمرین های ورزشی آن متصل است. این سرویس اطلاعات ورزش کردن کاربر را از طریق ساعت هوشمند جمع آوری می کند و به فرد نشان می دهد.

علاوه بر آن سرویس فیتنس پلاس به اپل موزیک متصل است و ۱۰نوع ورزش از جمله پیاده روی و دو روی تردمیل، جلساتHIIT، یوگا و غیره را شامل می شود.

این سرویس قبل از پایان سال جاری میلادی عرضه می شود و حق عضویت ماهانه آن ۹.۹۹ پوند یا ۷۹.۹۹ پوند در سال خواهد بود.

سرویس اپل وان

این سرویس تجاری اپل و در حقیقت مجموعه ای از خدمات مختلف است. سرویس های زیر مجموعه اپل وان در سه سطح عرضه می شوند. بسته فردی شامل اپل موزیک، تی وی پلاس، اپل آرکید و ۵۰ گیگابایت حافظه آی کلاود با هزینه ۱۴.۹۵ پوند در ماه است.

 بسته خانواده شامل اپل موزیک، تی وی پلاس،آرکید و ۲۰۰ گیگابایت حافظه ذخیر آی کلاود است که قابلیت اشتراک گذاری بین ۶ عضو خانواده را دارد. هزینه ماهانه آن ۱۹.۹۵ پوند است. 

سومین بسته که پرمیوم نام دارد شامل اپل موزیک، تی وی پلاس،آرکید،نیوز پلاس،فیتنس پلاس و دو ترابایت حافظه در آی کلاود با قیمت ماهانه ۲۹.۹۵ دلار است.

کد خبر 5025295 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: اپل ساعت هوشمند آی پد ویروس کرونا تحقیقات علمی واکسن کرونا شبکه ملی اطلاعات فناوری فضایی نوآوری شرکت دانش بنیان ماهواره امنیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا شرکت هواوی فیس بوک امنیت اطلاعات عرضه می شود اپل موزیک اپل واچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟

به گزارش خبرآنلاین اینکه چرا خودروسازان دولتی طی چندین ماه اخیر عرضه جدیدی نداشته‌اند، جای تامل دارد.

روزنامه فرهیختگان نوشت:آنطور که معاون وزیر صمت می‌گوید مسئولان سابق وزارت صمت در دو عرضه اواخر اسفند 1401 و اردیبهشت و خرداد 1402 همه تولیدات خودروسازان را پیش‌پیش به فروش رسانده‌اند. این موضوع درحالی مطرح می‌شود که در اواسط دی‌ماه 1402 تصویر طرحی با تصویب و امضای مسئولان وزارت صمت، خودروسازان و قطعه‌سازان رونمایی شد که براساس آن قرار بود «تا پایان سال 1402 هر خودروساز (ایران‌خودرو و سایپا) 60 هزار دستگاه خودرو (جمعا 120 هزار دستگاه) با قیمت پنج درصد زیر حاشیه بازار به فروش برسانند.»

در همان زمان دبیر انجمن قطعه‌سازان در گفت‌وگویی با مدعی شد معاون اول رئیس‌جمهور با این موضوع موافقت کرده اما پس از آن حواشی زیادی ایجاد شد و کار به تکذیبیه‌های متوالی رسید.

ایران‌خودرو اعلام کرد درخواست فروش تعدادی از محصولات خود به قیمت حاشیه بازار را داده اما با آن موافقت نشده است. دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور نیز نقش مخبر را تکذیب کرد و سخنگوی شورای رقابت هرگونه افزایش قیمت را رد کرد.

این اتفاق از یک‌طرف قیمت خودرو را در بازار افزایش داد و از سوی دیگر خودرویی به‌دست مردم نرسید. گفته می‌شود این عرضه 120 هزار دستگاه ظاهرا قرار بوده برای جبران بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان صورت گیرد و خودروسازان نیز درکنار تعهدات دیگر بتوانند این 120 هزار دستگاه را از محل افزایش تولید جبران کنند.

تولید یک میلیون دستگاه در سایپا و ایران‌خودرو

بررسی وضعیت تولید دو خودروساز بزرگ کشور طی سال 1402 نشان می‌دهد مجموع تولید ایران‌خودرو و گروه سایپا طی سال 1402 حدود یک میلیون و 37 هزار دستگاه بوده که رشد نزدیک به 1.5 درصدی نسبت به سال 1401 با یک میلیون و 23 هزار دستگاه داشته است.

طبق این داده‌ها، حجم تولید گروه سایپا نزدیک به 481 هزار دستگاه، با افزایش 7500 دستگاه نسبت به سال 1401 بوده و در گروه ایران‌خودرو نیز حجم تولید 556 هزار و 402 دستگاه بوده که رشد 6400 دستگاهی نسبت به سال 1401 داشته است.

درخصوص فروش نیز، گروه ایرن‌خودرو طی سال 1402 نزدیک به 538 هزار دستگاه فروش داشته که کاهش 69 هزار و 500 دستگاهی نسبت به سال 1401 داشته است. گرچه تعداد فروش گروه سایپا مشخص نیست، اما در شرکت مادر سایپا (شرکت اصلی) تعداد فروش طی سال گذشته حدود 315 هزار دستگاه بوده که کاهش 44 هزار دستگاهی (12 درصدی) نسبت به سال 1401 داشته است.

درمجموع، تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور طی سال 1402 مطابق با اهداف ترسیم شده وزیر سابق صمت که مدام از تولید 1.5 میلیون دستگاهی خودرو در کشور سخن می‌گفت، رخ نداده است و مجموع تولید خودروسازان دولتی و خصوصی کمتر از رقم مذکور بوده و می‌توان گفت آن تحولی که در بازار خودرو از آن نام برده می‌شد، طی سال 1402 رخ نداده است. با این حال، اگر منصفانه قضاوت کنیم با وضعیت زیانی که خودروسازان دولتی دارند، شاید این مقدار تولید نیز نرمال باشد.

تا انتهای 1403 ثبت‌نام نداریم!

آنطور که در آمارها قابل مشاهده است، تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور در سال 1402 و یک ماهه نخست امسال اگر هم به اهداف اولیه که تولید 1.5 میلیون خودرو طی‌ یک‌سال بوده، نرسیده اما در گروه ایران‌خودرو تولیدات گروه طی سال 1402 حدود 556 هزار و 402 دستگاه و در گروه سایپا نیز این تعداد حدود 418 هزار دستگاه بوده است.

براین اساس، در گروه ایران‌خودرو تولید طی سال گذشته 6400 دستگاه و در گروه سایپا نیز تولید 7500 دستگاه افزایش داشته است. در بهار 1403 نیز دو خودروساز بیش از 46 هزار دستگاه تولید داشته‌اند. با همه این اوصاف، طی چند ماه اخیر تنها خبری که درخصوص فروش و عرضه دو خودروساز بوده، عمدتا اخباری از جنس عدم ایفای تعهد خودروسازان و بعضا نارضایتی مشتریان از تحویل به‌موقع خودروها بوده است.

اینکه چرا عرضه خودرو و ثبت‌نام‌ها طی چندین ماه اخیر متوقف شده، چندین فرض برای آن قابل تصور است:

فرض اول اینکه خودروسازان بخشی از تولید را احتکار می‌کنند. این موضوع از آمارهای فروش خودروسازان قابل برداشت نیست و به نظر نمی‌رسد خودروسازان پارکینگ کافی برای احتکار حجم بالایی از خودروها را داشته باشند.

فرض دوم از عدم ثبت‌نام و عرضه خودرو در ماه‌های اخیر، می‌تواند با عرضه خارج از سامانه یکپارچه مرتبط باشد. به عبارتی، خودروسازان بخواهند با فروش خودرو در خارج از این سامانه، خودرو را به قیمت بازار بفروشند و این خودروها در نمایندگی‌ها یا شیوه‌های غیررسمی دیگر عرضه شود. «فرهیختگان» اطلاعات کافی از این اتفاق در دسترس ندارد و نمی‌توان به‌طور قطع در این خصوص سخن گفت.

اما فرض سوم از عدم عرضه و ثبت‌نام خودرو توسط دو خودروساز دولتی طی ماه‌های اخیر می‌تواند ناشی از تعهدات گسترده‌ای باشد که مسئولان سابق وزارت صمت با شگردهای عجیب‌وغریب آن را به مردم تحمیل کرده‌اند. به عبارتی، آنچه در دو مرحله اول و دوم در اسفندماه 1401 و اردیبهشت و خردادماه 1402 با عنوان عرضه گسترده خودرو از سوی مسئولان سابق وزارت صمت اعلام شد، باعث شده خودروسازان برای دو سال، پیش‌پیش محصول فروخته باشند و تعهد آنها همچنان ایفا نشده و خودرویی برای عرضه جدید ندارند.

این فرضیه سوم موضوعی است که ۲۴ آبان ۱۴۰۲ منوچهر منطقی، معاون حمل‌ونقل وزیر صمت از آن رونمایی کرد. گرچه از وضعیت عرضه‌های سال 1401 و 1402 مشخص بود این اتفاق رخ خواهد داد، اما مسئولان وزارت صمت در آن مقطع وعده رشد عجیب‌وغریب تولید را می‌دادند و چیزی از این روزها به مردم نمی‌گفتند. حالا منوچهر منطقی می‌گوید عرضه بعدی ایران‌خودرو و سایپا در سامانه یکپارچه منوط به کوتاه‌شدن صف نوبت‌دهی تحویل خودرو و تحویل به متقاضیان ثبت‌نام‌کننده است؛ چراکه هر دو خودروساز بزرگ محصولات‌شان را تا پایان ۱۴۰۳ در سامانه یکپارچه برای فروش، نوبت‌دهی کرده‌اند و برای اینکه این نوبت‌دهی را تمدید کنند باید به این نوبت‌ها پاسخ دهند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901202

دیگر خبرها

  • فلومتر التراسونیک کانال باز چیست؟
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود